Op 23 maart vindt de 25ste en laatste editie van de Gouden Kabouter Awards plaats in Paradiso, Amsterdam
 
25 YEARS – THE GOLD EDITION!
 
Om dit belangrijke moment te vieren nodigen we de creme de la creme van het uitgaansleven uit om samen een kwart eeuw fun, zelfspot, roddel en achterklap, muziek, celebrities, hoogtepunten en dieptepunten in de spotlight te zetten. Inmiddels bekend als de ‘totally unofficial Oscars voor de dancescene’, de Gouden Kabouter Awards is 25 jaar geleden begonnen als een uit de hand gelopen grap door de party coryfeeen van DJ Fanclub en gesteund door de hele clubscene binnen en buiten de ring van Amsterdam tot ver buiten de grens van Nederland. Met trotse eigenaren van de Best Internationale DJ Award zoals David Guetta, Carl Craig, Richie Hawtin, Laurent Garnier en Boys Noize, tot helden zoals Underworld, Daft Punk, Deadmau5, The Bloody Beetroots, Audio Bullys, Vader Abraham, George Baker, De Deurzakkers en De Jeugd van Tegenwoordig, zijn de namen van Nederlandse DJs zoals Joost van Bellen, 100% Isis, Eddy de Clercq, Dimitri, Don Diablo, Armin van Buuren, Benny Rodrigues en Michel de Hey met een host andere artiesten en feestorganisatoren allemaal terug te vinden in de lijst van meer dan 300 winnaars van de afgelopen twee-en-een-half decennia.
 
KABOUTER ALIVE!
 
Voor de 25ste editie is de kist van de Gouden Kabouter opgegraven na zijn sombere afscheidsceremonie tijdens de Black Edition in 2019 en weer in het zonlicht gezet voor de alle allerlaatste keer.
 
RIEN NE VA PLUS!
 
Bij deze nominatieronde vragen we iedereen om suggesties te maken voor degene die een Gouden Kabouter echt verdient te winnen.
 
Dus nomineren in de longlist vanaf nu t/m 1 maart. Vanaf 2 maart stemmen voor de shortlist t/m 20 maart.
 
Roep dus al je vrienden, buren, familie, Facebook-, Twitter- en Instagramvrienden op om te stemmen op jouw favoriet, of jezelf. Go for GOLD! En ook belangrijk: koop op tijd kaartjes voor de allerlaatste Gouden Kabouter Awards;
 
Maandag 23 maart te Paradiso.
 
De Gouden Kabouters