DJ Fanclub Gouden Kabouter 25
€ 19,95
 
DJ Fanclub? Nooit van gehoord, zul je denken. Toch bestaat deze ‘club’ al zo’n 25 jaar. Het begon als een parodie op tijdschriften als Privé en Story, maar dan op de dancescene gericht. Kregen de DJ’s eindelijk hun portie roddel en achterklap, wat ze verdiende.
Daarnaast is het natuurlijk een persiflage, met alle onzin die daar bij hoort. Vele misverstanden tot gevolg hebbende…
 
Aanvankelijk kwam DJ Fanclub uit in gekopieerd A5 formaat, als een echt underground fanzine.
 
Later werd het onderdeel van diverse tijdschriften. Allereerst in Slam magazine, daarna Bassic Groove, ID&T magazine, Release en APE Magazine. Ondertussen organiseert DJ Fanclub elk jaar de Gouden Kabouter Awards.
VIJFENTWINTIG JAAR GELEDEN ging DJ Fanclub voor de grap een soort Oscar uitreiking organiseren, maar in plaats van filmsterren en films gingen de prijzen naar DJ’s, party’s en clubs.
 
De Gouden Kabouter Awards waren geboren.
 
In den beginne werden de prijzen vergeven door een vakjury (DJ Fanclub zelf!), maar al snel werd gekozen door het publiek. Een heuse publieksprijs dus. Langzaam maar zeker ging de grap er af, en werd het een bloedserieuze (met een VETTE knipoog…) uitreiking waar menig traantje om gelaten werd, wanneer iemand niet in de prijzen viel. Of omdat iemand juist wel een GKA won. Wie herinnert zich Miss Monica nog? Juist! – Tranen van geluk!
 
Boek is hier te koop:
PS: Als je reeds een kaartje gekocht hebt,
dan krijg je volgende week een mailtje van Paradiso.
schermafbeelding-2020-03-12-om-12.11.20