kabouter_wolk2014Gouden Kabouter Awards 2014 = FESTIVLA

Jippie, onze eigen kleine Gouden Kabouter wordt binnenkort 18 jaar,
en dat moet gevierd worden!

17 maart viert onze kleine rakker z’n 18de verjaardag in Paradiso. Eindelijk roken en drinken! “Zo veel mogelijk!”, hoorde ik hem al zeggen. “En met veel goeie muziek, en heel veel vrienden!” riep ie er achteraan.

Jaja, maar hoe wil je dat bekostigen? Paradiso is niet goedkoop en de drank is niet gratis. Na even bedenkelijk te hebben gekeken, kwam de rakker met een briljant plannetje: “Ik maak er een festival van! Je weet wel, wat alles en iedereen, het hele zomerseizoen, al doet; Festivals organiseren. Maak ik er meteen het eerste festival van 2014 van, hoe leuk is dat? Laat ik m’n gasten veel entree betalen, en consumptie-muntjes kopen. Tel uit je winst, jarig zijn en vet geld verdienen.”

kab-fest-600-2
Laten we dan meteen ook maar wat Gouden Kabouter Awards uitreiken, opperde ik. “Ja”, riep onze kabouter, “zijn we daar ook meteen vanaf.”
En zo is het gekomen; Gouden Kabouter Awards, tijdens de 18de verjaardag van Gouden Kabouter op maandag 17 maart te Paradiso, met als thema: FESTIVAL.
En omdat alle festivals, van die grappige, originele namen hebben, tegenwoordig, noemen onze GKA’s dit jaar: “FESTIVLA”

GKA’s 2014 – FESTIVLA
Maandag 17 maart
Paradiso, Amsterdam

kab-fest-600-1

Binnenkort maken we bekend, hoe waar en wanneer er gestemd kan worden. In de eerste ronde gaan we stemmen voor wie of wat genomineerd wordt, in een open vragen stemronde. Vervolgens komt er een stemronde waarbij nog enkel voor de gekozen genomineerden gestemd kan worden voor de definitieve uitslag. Ingewikkeld? Afijn, hou de sociale media goed in de smiezen, zodat je niet buiten de boot valt.
10 – 24 feb: Nominatie ronde
29 feb: Shortlist finalisten bekend (LOL!)
1 – 14 maart: stembussen open
17 maart: prijsuitreikingen