Gouden Kabouter Awards: 25th Anniversary
25 jaar lang heeft DJ Fanclub de totally unofficiele Oscars voor de partyscene in Paradiso georganiseerd. Tijdens de Gouden Kabouter Awards worden DJs, clubs, feestorganisaties en festivals in het spotlight gezet en de hele creme de la creme van de danswereld strijdt om een van de exclusieve gouden rakkers mee naar huis te mogen nemen.

Gabberhuis
Dit jaar nodigen Minister en Mrs Gabberhuis toute partyland uit om de uitgestelde afterparty van hun 25ste Jubileum te vieren. De Gouden Kabouter is na maandenlang intensieve behandeling in het Jellyneck Kliniek eindelijk van de Coronabier af – hij raakt geen druppel van de gouden elixir meer aan – maar heeft gekozen om zich te concentreren op onze eigen top export product in een laatste poging om af te kicken van zijn 25-jaar verslaving aan pret, lol, prijzen uitreiken en havin’ fun.

 

Niet spugen!
Koppels mogen een tafel-voor-twee boeken om dit Jubileumfeest mee te maken. COVID-19 regels gelden: afstand houden, niet zingen/spugen/dansen/opstaan (nee, ook niet op stoelen/tafels), rondlopen, huggen, zoenen. Het wordt een nette familiefuif onder strikt toezicht van MC Buttslammer met muzikale begeleiding van DJ Jack Undercover, visuals van Vision Impossible & de beruchte rode loper interviews van Dooske bij de ingang van de kerk.

Kadotip
Een tafel-voor-twee kost 50,- (incl. daglidmaatschap en servicekosten),
dit is inclusief een coolbox pretpakket en een gesigneerde kopie van het DJFC GKA 25 Jaar Boek.
Tickets: https://tickets.paradiso.nl/135474/20885/
Helaas dit jaar GEEN gastenlijst, ivm Corona.
(Koop dus snel je kaartje(s), en op=op…, want dit is nu ECHT de aller-aller-aller-laatste keer GKA!)