KOMA BAK 2 BAK SESSIONS | BART SKILS | KID CULTURE | LIVE (STREAM) IN DE PARADISO

ZATERDAG VAN 15:00 UTC+02 – 18:00 UTC+02

De Koma Bak 2 Bak Sessions van Marc Robijn, Edwin Bicker, Thomas Robson en Hero De Janeiro zijn sinds de lockdowns wekelijks te zien en te horen via een livestream terwijl ze met een bakfiets de straten van Amsterdam kleur geven met hun muziek.
Om te vieren dat de clubs binnenkort eindelijk weer open mogen heeft Koma de handen ineen geslagen met de Paradiso en mogen we jullie in levende lijve ontvangen in de heilige tempel. Deze speciale editie is eenmalig live te volgen op een groot scherm in de Paradiso! (met een extra verrassing aan het einde van de stream)
Reserveer je tafel tijdig voor deze indoor terras rave (en support de Para) want er zijn maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar!
En je hoeft je niet te laten testen 😉

Voor deze speciale editie heeft Koma uiteraard een local hero van formaat weten te strikken, want niemand minder dan Bart Skils (Awakenings/Drumcode) gaat mee in de bak!

Onze volgende gast is inmiddels begonnen met zijn Bak 2 Bak playlist en wij kunnen niet wachten om met hem op pad te gaan.

Amsterdam maakte kennis medio jaren negentig met zijn ‘Acid Unity’ feestjes in het legendarisch kraakbolwerk ‘Vrieshuis Amerika’. Met zijn Skils en neus voor goede feestjes belande hij al snel in de Mazzo (de techno huiskamer van de stad) en werd zijn meest succesvolle concept geboren ‘ VOLTT ‘ Al snel volgde Traffic en Static en kon je simpelweg niet meer om hem heen.

Bart Skils heeft veel voor de stad en voor de techno scene gedaan, daarom zijn we extra trots dat we zaterdag met hem mogen vieren dat Amsterdam langzaam maar zeker weer van het slot gaat.

We hebben voor deze speciale editie de handen ineengeslagen met de Paradiso Amsterdam voor een ‘Indoor Terras Rave’ en kun je onze stream eenmalig volgen op een groot scherm in de mooiste poptempel van Nederland!

Reserveer je tafel tijdig want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. (en je hoeft je niet te laten testen 😉 )

tickets.paradiso.nl/547b4e20bfb3466c9221ff48fee16fa3