“Lieve mensen, wat een avond, wat een avond. Jack Undercover & ik zijn net uit de teletijdmachine gestapt van een onvergetelijke reis samen met jullie.”

“We willen eerst Team Kabouter bedanken: Sacha Serano voor de oogverblindende artwork, Sander Stenger voor de website, Martijn Adema van Vision Impossible voor de stunning video’s, MC Buttslammer voor de hele boel vloeiend aan elkaar houden zoals alleen hij dat kan, Emilie Dijkema & Sarah Strijker-Ottow voor de sublieme backstage organisatie (against all odds), Pieter Hoogland & Thijs Weijland voor de Rode Loper interviews (beterschap, Dooske). Dan alle deelnemers op de avond zelf: Wannabeastar band, Miss Bunty, Jan Braem, De Deurzakkers, House of Cherries, Disctwins, PinqRadio & Abraxas voor de entertainment, Dennis, Joao, Sven & Luuk voor de foto’s, Dutchband voor de armbandjes. Alle prijsuitreikers en prijsophalers. Maar last but not least, first and foremost PARADISO.
Zonder Paradiso was er geen GKA. Al 23 jaar heeft Paradiso en haar hardwerkend personeel de GKA gesteund. Niet voor niets is gisteren Paradiso uitgekozen als De Beste Club Ooit. Sinds 1968 goed bezig en still going strong. Gefeliciteerd met de wel-verdiende prijs en gefeliciteerd met het 50 Jaar Jubileum!”
Maz