thundergnome-thumbs-02Lieve Kabouter vrienden en –vriendinnen,

hartelijk dank voor het stemmen. We hebben nu al een recordaantal stemmen binnen.
In sommige categorieën gaat het nog nek aan nek en kan het nog alle kanten opgaan. Dus als je nog niet gestemd hebt, ga als de wiedeweerga naar www.goudenkabouter.nl en breng je stem uit. Dit zou wel eens de beslissende stem kunnen zijn!

Meetellen met de telkabouters? Dat kan! Aanstaande vrijdagavond is er een webcam in het kabouter hoofdkantoor. Hou alle Gouden Kabouter Awards Facebookpagina’s en/of www.djfanclub.nl goed in de gaten; daar wordt de URL bekend gemaakt.

Daarnaast nodigen we graag iedereen uit om de feestelijke uitreiking bij te komen wonen, want dat is altijd dikke pret, met surprise optredens en andere gekkigheid. Prachtige visuals van Vision Impossible, grappige filmpjes en natuurlijk de fantastische Rode Loper (Gouden Loper deze keer!) interviews van ons eigen Dooske. De avond wordt muzikaal ondersteund door DJ Jack Undercover. ‘The one and only’ MC Buttslammer zal de hele avond aan elkaar ‘lullen’ zoals alleen hij dat kan!

We mogen dit eigenlijk nog niet vertellen, maar er gaan geruchten dat The Dreamteam de GKA’s komen opleuken, met een korte maar krachtige set. Daarnaast schijnt niemand minder dan Olivier Weiter de avond te komen afsluiten met een vette DJ megamix. Spannend! Afterparty in de kelder met Pinq Radio van 23.00 – 04.00 uur
Het thema dit jaar is THUNDERDOME – Sensation Gold

Dus daar past een heuse strenge DRESSCODE bij: GOUD!

En als jullie toch komen, is het fijn als dat gaat met de aankoop van kaartjes via de voorverkoop. Allereerst ben je dan verzekerd van entree en daarnaast sta je dan niet in de rij bij de kassa en heb je extra veel tijd voor een interview met Dooske, of gewoon bier drinken en kijken naar de interviews van Dooske. Kortom, WIN-WIN-situatie!

TICKETS: http://www.ticketmaster.nl/checkout/event.php?eventId=105225&EVNT=105225

Maandag 11 maart
Paradiso, Grote zaal
Aanvang 21.00 uur, open 20.30 – 01.00 uur
Afterparty met Pinq Radio in de kelder van 23.00 – 04.00 uur
Entree 15,- incl. lidmaatschap
Dresscode = GOUD!

De uitreikingen worden live uitgezonden op Pinq Radio (www.pinqradio.com)
Stemmen kan dus nog tot vrijdag 8 maart middernacht via http://www.goudenkabouter.nl